“KIRKLARELİ SAĞLIK-SEN AİLESİ SİNEMADA BULUŞTU”
17 Kasım 2017, Cuma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sağlık-Sen Kırklareli Şube yönetimi üyelerini unutmuyor.

Birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Sağlık-Sen, etkinliklerine bir yenisini daha ekledi.

Sağlık-Sen Kırklareli Şubesi Sağlık çalışanlarının ve ailelerinin hoş vakit geçirmeleri amacıyla sosyal aktivite olarak 17 Kasım Cuma günü saat 21:00 de Kırklareli By Prestige Sinema salonunda Sinema Etkinliği düzenledi.

Sinema etkinliğine katılan yaklaşık 140 sağlık çalışanı ve aileleri Oscar'da "yabancı dilde en iyi film" adayı olan 'AYLA' filmini çok beğendiklerini, adayı olduğu ödülü sonuna kadar hak ettiklerini ve bu etkinliği düzenleyen Sağlık-Sen Kırklareli şube yönetimine de teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Şube Başkanı Osman UZUN; Sağlık Çalışanlarımızın stresli bir ortamda çalıştığı, gerek yoğun çalışma temposundan gerek gece nöbetlerinden kendilerine ve ailelerine yeterli zaman ayıramadıkları için düzenlediğimiz bu tür etkinlikler ile çalışanlarımızın streslerini atması ve yoğun iş temposundan bir nebze de olsun uzaklaşması amacıyla biz ve üyelerimiz için çok büyük önem taşımaktadır. 

Şube Başkan Yardımcısı Murat ALKAŞ; Düzenlemiş olduğumuz bu tür etkinlikler bizleri bir araya getirmekte ve motivasyonumuzu artırmakta olup Babaeski ve Pınarhisar İlçelerimizden de etkinliğimize katılanlar olmuştur. Sağlık çalışanları olarak bu tür etkinliklere ihtiyacımız var, Sağlık-Sen olarak elimizden geldiğince etkinlik düzenlemeye ve üyeleri bir araya gelmeye devam edeceğiz. Sinema etkinliğimize katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.




PAYLAŞ :